har varit riktigt trevlig även om den har varit lite ensam. i fredags blev det hyra film och mys bara. sedan på lördag var tanken att kliva upp halvtidigt och dra sig ner till gymmet för ett dubbelpass med cx och bodypump. men jag förmådde mig helt enkelt inte att kliva upp. så det blev sovmorgon och tv hela dagen bara.
sedan blev det pepparkakshusbak på kvällen. riktigt tjusigt blev det.
vi försökte även att borsta tänderna på gandalf eftersom han luktar skunk i munnen.
och idag fick man lyxfrukost av Johan och sedan blev det ett spinningpass på det.
så det blev en lugn och uppvilande helg!





Det finns inte så mycket att skriva om här, eftersom Gandalf fortfarande bara går sina haltpromenader.
Var in till Gävle till veterinären igen i tisdags och fick då komma till ortopeden Pär.
Han klämde och kände på Gandalfs tå och kom fram till att han antagligen har haft en skada på tårna på höger bak och att han antagligen gått lite konstigt så att tårna har kommit i en konstig vinkel och att det var därför han hoppade på tre ben igen i några meter förra lördagen.
Så det enda han ordinerade var kopplade promenader på plan mark. Asfalt eller mjuka stigar skulle gå bra. Absolut inte gå på singel, för då kunde tårna hamna i en konstig i vinkel igen så att han trampar upp dem gamla skadan igen.
Så ska vi nu göra i ca 4-6 veckor och sedan var det mer eller mindre att köra på.

Han sa även att om hältan kommer tillbaka mer sällan än en gång i månaden och att det är under en sådan kort tid som det var i lördags så var det bara att leva med det tydligen. Men om det skulle komma tillbaka oftare så skulle vi komma in igen och dom skulle utreda vidare.
Så hoppas att han klarar sig ifrån hältan nu då!

Får även se hur det blir med honom nu under söndag-tisdag. Då ska han få bo hos pappa medan vi är i Paris. Så jag hoppas att det går bra!
Så nu ska det packas och städas så att vi är redo för att åka iväg imorgon! :)
gandalf var lite halt imorse igen. så jag åkte iväg till jennys och köpte en ny aktiveringsbräda så att han har lite att göra när han blir galen. så kanske han borde vara lite mer still i några dagar till.



Det har nu gått lite mer än en vecka sedan Gandalf fick den sista dosen med medicin för bakbenet, som han inte kunde gå på för ett tag sedan, och än så länge har vi inte upptäckt någon mer hälfa iaf, så jag antar att han inte har ont längre. Dock så har vi inte vågat gått så långt med honom nu efter medicineringen, eftersom han fick vila så pass mycket och dessutom så har vi varit lite rädda för att hältan ska komma tillbaka om vi går med honom för långt. Men nu har jag börjat länga promenaderna lite grann iaf.
Han är ju helt galen här hemma. Han har så mycket energi och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på inne som han tycker är roligt.
Jag försöker att leka med honom och så träna lite, men det räcker inte riktigt. Han blir ju bara övertänd och ännu mer galen när man försöker leka av honom det värsta inne. Så jag tror nog att det börjar bli dags för att gå igång honom nu lite sakta så att han kan få börja gå lite mer och så småning honom få åka upp till ridhuset i Åbyggeby och hoppa lite hinder!

Det skulle han nog tycka vara väldigt roligt, och nu kanske han kommer att kunna och vilja anstränga sig mer också på agilityplanen om det är så att han har haft lite ont tidigare och det har varit därför han har varit så vrång. Man kan ju hoppas på att han kommer att ha lite mer glädje på planen efter denna behandling iaf!

Och det märks på honom väldigt tydligt att han verkar lite mer ledsen över att han inte har fått leka med några av hans kompisar på senaste tiden. Han saknar både Alfonz, Lakritz och Saga!