Nu har vi kommit hem ifrån våran resa!
Fantastiskt har vi haft det. Började resan med att åka till Geneve till Carin. Kom dit på onsdag vid lunch och gick runt lite i staden under eftermiddagen. Sedan på torsdagen drev vi runt i staden lite mer innan vi tog bussen till Annsey.
På bussen blev jag akut åksjuk eller någon sådant, så jag fick spy i en liten påse så diskret som möjligt på den 1 timmes långa bussresan... Trevligt värre.
Kikade runt lite i Annsey där på kvällen innan Marin hämtade upp oss för att vi skulle åka till La Clusal, till deras stuga. Åksjukan fortsatte även där...
På fredagen sedan så vaknade vi upp alldelens vid foten av en massa berg och synen var chockerande vacker!
Dagen spenderades med att åka upp i bergen och klättrade lite. Egentligen var det tänkt att det var Johan som skulle klättra. Men jag kunde inte motstå att prova på jag också!

Sedan på lördagen var det tillbaka färd till Geneve för att ta planet vidare till Rom.
Dagarna där blev otroligt lugna. Vi gick runt lite som vi ville, kollade in fontänen, spanska trappan, pantheon och en massa andra sevärdigheter. Dom flesta som var öppna för allmänheten och gratis att gå in i, gick vi in i och tittade. Men det var lite svårt att ta in hur fantastiska dom olika byggnaderna faktiskt var utan någon egentligen information om dom.

Men på måndagen hade vi köpt biljetter till en guidad tur i Vatikanstaten. Det var väldigt intressant det guiden pratade om, även om det var lite svårt att höra allt han sa, dels pga hans brytning och dels för att headseten som vi fick var inte ultimata, så dom sprakade mest. Så man fick hålla sig så nära guiden som möjligt så att man verkligen hörde vad han sa.

På tisdagen så hade vi också bokat en guidad tur på Colusseum och ett ställe till trodde vi, men det visade sig vara en 4-timmar lång stadsvandring med bland annat Colusseum och forna Rom, fontänen, Pantheon och lite andra ställen.
Dom flesta ställena som vi gick förbi under vandringen hade vi ju redan gått förbi under dom tidigare dagarna, men det blev mer intressant och relevant då när vi gick med guiden när hon berättade om historian bakom alla dom olika monumenten.

Sedan blev det inte så mycket mer. Vi åkte tidigt till flygplatsen på onsdagen för att vara säkra på att vi skulle komma rätt och så vidare.

Resan kanske framstår som ganska tråkig när man skriver om den så här, men det var riktigt roligt.
Och vi var ganska mätta på att gå efter 7 dagar av att bara gå och gå och gå, så det kändes faktiskt helt okej att åka hem. Det kändes som vi fick ut det vi ville ha ut av resan, så vi var väldigt nöjda.

Gandalf har fått bott i Ockelbo under veckan när vi varit borta och han verkar inte ha haft det dåligt där med sina kompisar!! Men lite trött är han ju nu :)
 
 
 
 
Vi håller på att packa för fullt. Johan letar laddare till kameran och har börjat blivit klar med alla mina tusen plagg som ska med.
Det är lite jobbigt att få plats båda två i en väska, men som det ser ut nu så ska vi klara det.

Gandalf har iaf varit och röntgat om höfterna idag, och Erik Ahlgren fick göra det denna gången och han trodde att det skulle bli B-höfter. Helt okej

Gandalf ska nu få bo i Ockelbo med Alfonz och Lakritz denna vecka som vi är borta. Så det ska nog gå bra.

Hoppas att vi får bra väder nu då bara!
Ha det gött!

Har varit ute i skogen idag och plockat kantareller. Hittade en hel del, men det var inte så många som var tillräckligt fräscha tyckte jag. Så det blev inte en allt för stor hög som fick hänga med hem.
Så nu ligger vi och myser på soffan medan Johan är duktig och lagar mat innan det bär av till torsåker till Annika för lite pälsvård. Helt okej söndag!

Inte nog med att det är en väldigt bra låt, så blev det ju inte sämre av att det var en Pumi med i videon! :)
 
Det var länge sedan jag uppdaterade här nu, men det kanske är för att det inte har hänt så mycket alls. Jag har bara jobbat och har inte alls haft tid för Gandalf särskilt mycket.
Vi har flyttat iaf och kommit iordning, så det är skönt.
I helgen har vi även haft kalas för Johan som fyllde 26 år i Torsdags. Vi hade önskat oss köksstolar och fick 4 st, och presentkort på en till och lite annat! På lördagen så fick han pengar av pappa och farmor till att åka och köpa några stolar till, så får se om vi kan göra det i eftermiddag efter att han har kommit hem från att ha sålt iväg Audin!
 
Allting känns så jävla bra nu!
Drömde dock i natt att Johan hade en två-årig dotter och att han dessutom skulle få en barn till med Rachel i Vänner. Det kändes rätt absurt.. Men jag kan inte rå för vad jag drömmer.
 
I Torsdags så var jag och Gandalf iväg och tränade för Anna på Valbo BK. Vi filmade dessutom. På våran lilla uppvisning så skulle vi gå fritt följ, sitt under gång - fast att jag backade ifrån honom, och springa igenom tunnel och sedan lite mer fritt följ.
Får se om Anna skickar ut videon, så kan jag lägga upp den.
Jag tyckte att det kändes förjävligt, för Gandalf var helgalen och orkade inte tänka på någonting tyckte jag, men sedan när jag tittade på filmen så såg det inte lika farligt ut som det kändes.
 
Jag blev jättestressad av att någon stod och sa åt mig vad jag skulle göra. Det kändes inte alls nå bra, så därför tog jag mig inte några extra sekunder till att få både mig och Gandalf att fokusera på vad vi skulle göra, utan bara ångade på mellan momenten.
Men det är väl en träningssak det också!
 
Detta blev ett spretigt inlägg, men det blir så när man är lite dålig på att uppdatera.
barn, kalas, lydnad, presenter, träning, valbo,

Grattis på födelsedagen hjärtat. Är så fruktansvärt lycklig över vårt liv tillsammans. Du är bäst helt enkelt!!