idag har gandalf fått den sista dosen med medicin. Så nu hoppas vi på att han ska bli bra igen. Tråkigt nog så vet vi ju inte vad felet har varit/är. Så det är ju lite synd på ett sätt.
Jag skulle gärna ha vilja vetat det iaf. Men hoppas att han blir bra nu iaf!
Gandalfs garderob utökas lite smått, titt som tätt. Det senaste tillskottet blev ett retrieverkoppel från hurtta som vi numera ska ha på promenaderna. Dels för att det ska vara mindre att klä av och på gandalf och dels för att han ska slippa att ha sele eller halsband på sig i skogen som han kan fastna i.
Dessutom kunde vi inte låta bli att köpa en ny leksak också :)

jag dör nästan lite grann varje kväll över hur gullig gandalf är på kvällarna när han ska gå och lägga sig.
Varje kväll så går han och hämtar sin rosa piphund och tar den med sig upp i sängen innan han kan lägga sig till ro mellan mig och Johan.
Hur gulligt är inte det att han typ har sin egna lilla snuttefilt som han måste ha bredvid sig i sängen innan han kan somna?
mitt hjärta smälter iaf lite varje gång när jag ser honom komma bärandes på den lilla rosa hunden så försiktigt i munnen och hoppar upp i sängen med den och sedan lägger sig till ro.
Det är speciellt vid dom tillfällena som jag älskar honom lite extra!

Jag älskar Ellen DeGeneres verkligen. Så jag var in på hennes webshop idag och tittade på lite grejjer och hon har ett litet hundsortiment! Hundskålarna skulle jag verkligen vilja lägga "tassarna" på. (Oj vad roligt jag var nu) Dom tyckte jag faktiskt var fina, och resten skulle jag kunna köpa bara för att det står Ellen på det! :)

Grejjerna finns på ellenshop.com
Läget här är väl sådär lär jag säga.. Jag är sjuk, förkyld så jag har varit hemma nu i två dagar från jobbet och Gandalf blev halt i lördags efter att ha lekt med Alfonz. Så han har fått tagit det lugnt sedan dess och får göra det i några dagar tills även om det inte syns någon mer hälta. Men det är bättre att vara lite för försiktig tycker jag.
Så tyvärr så missade vi den avslutande rallylydnaden i tisdags, vilket var tråkigt. Men så är det ibland.
 
Jag har varit så förvånad så länge över att Gandalf inte har gjort sig illa än i sitt ganska korta liv, men nu kom en liten skada, så jag hoppas att han nöjer sig med den bara och inte drar på sig någon mer inom den närmsta tiden.