Äntligen uppdatering!

0kommentarer

Nu har det varit tyst här allt för länge!!!!
Har nämligen varit i Messlingen i en vecka med Johan och hans syster familj. Hundarna fick också följa med. Så nu har Gandalf åkt skoter för första gången! Han är inte det största fanet av det...

Men det var en trevlig vecka. Dock så blev det plusgrader och regn i mitten av veckan så mycket av snön försvann. Så då blev det lite mindre att åka på.

Det blev en liten trimvecka för Gandalfs del. Klorna blev klippta, och pälsen försvann på både ett och två ställen. Så han blev ordentligt korthårig på både ben,  ansikte och på lite andra ställen. Så han såg lite rolig ut i början med små tändstickor till ben och en stor burrig kropp. Men han är ju alltid söt ändå.

Tyvärr så blev det inge träning under veckan. Han var så fruktansvärt okoncentrerad, så det var ingen idé. Fick ingen ögonkontakt med honom alls även om jag gick med han själv eller med dom andra två hundarna.

Så nu taggar vi att våren kommer så ska vi åka och shoppa lite agilityhinder kanske någon gång framöver så att vi kan träna lite mer.
Det visar sig :)

Kommentera

Publiceras ej