Riktigt bra helg

0kommentarer

Helgen inför den kommande semester har nog inte kunnat varit bättre.
I fredags åkte vi till Ockelbo och blev bjuden på grillat! Fantastiskt gott och fick dricka lite vin och ha det riktigt trevligt.
Hundarna sprang ute lös under hela kvällen och Gandalf retades väldigt mycket med Alfonz genom med att springa runt häckar och buskar. Alfonz hade inte en chans att få tag på den snabba Gandalf
 


Sedan på lördagen åkte vi till Tierp och kollade på flyguppvisning hela dagen. Vädret var riktigt bra och detta medförde att solen lös väldigt mycket på molnen och det blev otroligt ljust när man försökte titta upp på himlen hela tiden och eftersom jag är så ljuskänslig så blev det lite jobbigt. Så dom sista två timmarna låg jag och sov på läktaren och blev väldigt solbränd i ansiktet. Snyggt som satan!
Under dagen var Gandalf i Ockelbo hos Per och Vickan och fick springa lös där hela dagen också och gå på promenader och leka i sandlådan osv. Så han var rejält trött på kvällen och idag.

 
Och idag så var det meningen att vi skulle sova bort hela dagen och sedan städa hela lägenheten från topp till tå, men istället så ringde mamma och ville att vi skulle komma ut till Forsbacka och träffa hennes nya karl. Så det blev en tripp ut dit för att träffa Pelle, vilket verkar vara en trevlig karl.
Geocachade lite i Forsbacka innan vi åkte hem och sedan blev vi bjuden på fantastisk mat på Charlys av pappa.

Med andra ord, en riktigt trevlig helg. Men det har inte blivit så mycket städa och knäppa kort på lägenheten, så får hoppas att det blir av imorgon så att vi kanske kan flytta senare i veckan eller så.
Har iaf ikväll packat 4 lådor till med lite småsaker som vi ändå inte ska ha framme under visningen. Så lite har blivit gjort iaf :)

Kommentera

Publiceras ej