Kalasvecka!

0kommentarer

Vilken kalasvecka detta blir! Igår kväll var vi till Nerstu på 70 års kalas, men tyvärr fick inte Gandalf vara med och fira så mycket. Värdinnan var väldigt allergisk, så vi lät han ligga ute i bilen, men jag tror inte att det gick någon nöd på honom iaf.
Idag ska vi till Ockelbo på namnsdagskalas, på onsdag blir det kanske dubbelkalas då vi först ska till Johans kusin som fyller 19 år och sedan försöka åka förbi hemma hos chefen som fyller 40 också (det var hans far som fyllde 70 igår) och på söndag blir det kalas i Huddiksvall för att fira min storasyster och hennes dotter som blir 4 år! Helt otroligt vad fort tiden går!

Men som sagt, idag ska vi på kalas igen, dock ett väldigt försenat kalas, men det får Gandalf vara med på iaf. Vi ska till Johans systers namnsdagskalas. Han heter Hampus, så det var ju typ en-två veckor sedan han hade namnsdag eller så, men vi har inte haft tid/möjlighet att åka upp dit. Så idag är dagen iaf då Hampus ska få presenter.

Anna (Johans syster) har två leonbergers och den ena är 6 månader (?) och det är Gandalfs bästa vän, så det ska bli speciellt roligt för hans skull att vi ska åka upp dit så att han får leka med sin kompis. Då kanske han blir lite mer aktiverad och trött... För idag har var han ett riktigt monster på jobbet, så tillslut fick han hamna i bilen och ligga där tills han hade lugnat ner sig. Han var otroligt gnällig - har aldrig varit med om att har varit så dryg förut tror jag. Satt bara och skällde och gnällde - konstant!!! Förstod verkligen inte varför. Så då fick han ligga i bilen en timme för att sedan komma in igen till firman. Jag tänkte att han måste ju ändå vara inne på firman för att lära sig hur han ska bete sig där. Men det gick inge bra.. Satt bara och stirrade på klockan hela tiden så att jag äntligen fick åka hem med honom där han kan leka och gå omkring och göra lite vad han vill.
Så det var ju faktiskt väldigt tråkigt att det inte funkade på jobbet idag. Men som sagt, nu ska vi till Ockelbo och aktivera honom lite... Eller rättare sagt Alfonz får aktivera honom medan jag och Johan äter smörgåstårta ;)

Har inte lyckats fått några bilder på Alfonz och Gandalf tillsammans, så det får bli en film istället :)

Kommentera

Publiceras ej