Resultat utställning nr 3!

1kommentarer

Vi var ju i Enköping söndagen den 13 november på utställning med lilla Gandalf och det gick ju så bra.
Först skötte han sig helt okej i första rundan, gick vidare till "BIR-final" (eller vad det nu heter) och där skötte han sig ännu lite bättre och vann över en annan pumi och vi gick vidare till gruppfinal.

I gruppfinalen skötte han sig fruktansvärt bra och det gav resultat. En fjärde placering och en nästan gråtandes matte av lycka blev det.

Kriten var:
"6 mån hanvalp. Maskulint uttryck. Fint huvud. Välansatta och välburna öron. Bra hals, rygg och kors. Passande vinklar. Utmärkt päls och färg. Rör sig bra när han vill. Fin kondition. Lovande. Utmärkt temprament"

Var dock väldigt svårt att se vad det står eftersom det var en väldigt snirklig handstil, så vissa av ordet har jag fått gissat mig till. Men det var väl mer eller mindre så där det stod.

Roligt att det skrevs utmärkt päls och färg, när damen som satt brevid oss utanför ringen att hennes mamma också hade haft en pumi. och så sa hon "men mamma klippte inte sin pumi heller. Hon lät den också vara så där vildvuxen i pälsen" typ. Och då hade jag hållt på och klippt honom i tre timmar dagen innan. Men det gick ju bra ändå, och jag och Johan fick oss ett skratt.





1 kommentarer

Sara

24 Nov 2011 20:40

Grattis till det fina resultatet en riktig snygging =)

Kommentera

Publiceras ej